UP Fakulteta za vede o zdravju, Polje 42, 6310 Izola TEL: 05 / 662 - 64 - 60 E-MAIL: conference@fvz.upr.si
ZNANSTVENA IN STROKOVNA MEDNARODNA KONFERENCA

»ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOV«


16. september 2022, Portorož, Slovenija


O PRETEKLIH

KONFERENCAH

Zdravje delovno aktivne populacije Zdravje otrok in mladostnikov Zdravje starostnikov2018
Zdravje starostnikov

Zdravje starostnikov (2018)Izhajajoč iz ideje, da z organizacijo vsakoletne konference s področja zdravja različnih ciljnih populacij na enem mestu zberemo ter iz različnih vsebinskih vidikov izpostavimo sodobne pristope za krepitev zdravja posamezne populacije, je bila 21. septembra 2018 uspešno izvedena 2. letna znanstveno-strokovno konferenca z naslovom »Zdravje starostnikov«.

Za organizacijo konference je fakulteta prejela številne pohvale tako s strani slušateljev kot tudi uglednih domačih in tujih predavateljev, ki so z izjemno kakovostnimi in zanimivimi prispevki predstavili svoje poglede na osrednjo tematiko dogodka – skrb za zdravje starejše populacije.


Konference se je udeležilo okrog 140 slušateljev, od tega nekaj manj kot 70 strokovnjakov (raziskovalcev, visokošolskih učiteljev, študentov, strokovnjakov s področja zdravstva in drugih), ki so s predstavitvijo najnovejših znanstvenih in strokovnih del aktivno sodelovali na konferenci.

Skozi razpravo znotraj petih programskih sekcij se je iskalo skupne poti do reševanja aktualnih in prihajajočih izzivov, ki pestijo našo družbo na področju zdravja. Druženje na dogodku je ponudilo tudi marsikatero priložnost za sodelovanje in nove poslovne vezi.


Posebna zahvala gre SPLOŠNI BOLNIŠNICI IZOLA, ki je sodelovala pri organizaciji kot partner dogodka. Izvedbo konference so omogočili tudi sponzorji LUKA KOPER, MESTNA OBČINA KOPER, KEMOFARMACIJA, SIMPS'S, TRIGLAV ZAVAROVALNICA. Pozornost so nam namenili tudi nekateri predstavniki medijev (REVIJA VIVA, ZVEZA POTROŠNIKOV SLOVENIJE), kar je pripomoglo k odmevnosti dogodka. Hvala vsem.Zdravje starostnikov
PDF: Zbornik povzetkov


Zdravje starostnikov
PDF: Zbornik prispevkov


Zdravje starostnikov
PDF: Program


Utrinki s konference 2018ORGANIZATOR IN PARTNERJI KONFERENCE 2022


Partnerji konference

       
                             


 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?