UP Fakulteta za vede o zdravju, Polje 42, 6310 Izola TEL: 05 / 662 - 64 - 60 E-MAIL: conference@fvz.upr.si
ZNANSTVENA IN STROKOVNA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO

»ZDRAVJE DELOVNO AKTIVNIH IN STAREJŠIH ODRASLIH«


19. in 20. September 2024, Portorož, Slovenija


O PRETEKLIH

KONFERENCAH

Zdravje delovno aktivne populacije Zdravje otrok in mladostnikov Zdravje starostnikov2017
Zdravje delovne aktivne populacije

Zdravje delovne aktivne populacije (2017)Prva letna znanstvena in strokovna mednarodna konferenca je potekala 22. septembra 2017 v Grand hotelu Portorož, pod naslovom »Zdravje delovno aktivne populacije«. Za organizacijo konference je fakulteta prejela številne pohvale tako s strani slušateljev kot tudi uglednih domačih in tujih predavateljev, ki so z izjemno kakovostnimi in zanimivimi prispevki predstavili svoje poglede na osrednjo tematiko dogodka – skrb za zdravje delovno aktivnih.

Konference se je udeležilo okrog 110 slušateljev, od tega več kot 70 strokovnjakov s področja preventive in promocije zdravja, ki so s svojimi strokovnimi in raziskovalnimi deli aktivno sodelovali na konferenci. Cilj konference, tj. opozoriti na zdravstvene probleme delovno aktivne populacije, predstaviti aktualne študije na tem področju in nove pristope, ki se uporabljajo v praksi, je bil več kot dosežen. Znotraj petih programskih sekcij, ki so zdravje delovno aktivne populacije osvetlile iz različnih zornih kotov, se je skozi razpravo iskalo skupne poti do reševanja aktualnih in prihajajočih izzivov, ki pestijo našo družbo na področju zdravja, obenem pa je druženje na dogodku ponudilo marsikatero priložnost za sodelovanje in stkalo nove vezi.

Podporo konferenci so bodisi finančno ali v obliki materialnih donacij izkazali tudi nekateri poslovni partnerji in sponzorji (ISTRABENZ PLINI, S2P, INNORENEW CoE, DDD Koper, Maksimum, KZ Agraria Koper, Vinakoper, Geoplin Ljubljana), in ji pozornost namenili tudi nekateri predstavniki medijev, kar je pripomoglo k odmevnosti dogodka. Hvala vsem.

Zdravje delovne aktivne populacije
PDF: Zbornik povzetkov


Zdravje delovne aktivne populacije
PDF: Zbornik prispevkov


Zdravje delovne aktivne populacije
PDF: Program


Utrinki s konference 2017ORGANIZATOR KONFERENCE 2024


 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?