UP Fakulteta za vede o zdravju, Polje 42, 6310 Izola TEL: 05 / 662 - 64 - 60 E-MAIL: conference@fvz.upr.si
ZNANSTVENA IN STROKOVNA MEDNARODNA KONFERENCA

»ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOV«


16. september 2022, Portorož, Slovenija
     

LOKACIJA KONFERENCE
V kolikor organizacija konference zaradi epidemioloških razmer ne bo izvedljiva v prostorih Grand hotela Portorož, bo konferenca prestavljena v virtualno okolje in bo potekala v spletni obliki.

Grand hotel Portorož

Hotel z ekskluzivno ponudbo v centru Portoroža

Dobrodošli v hotelu v centru Portoroža in le korak od morja. Odlikujejo ga prenovljene sobe, ki združujejo eleganco s tradicijo solinarstva in zgodovino mesta Piran, prestižna zasebna plaža, sončna terasa, vrhunska mediteranska gastronomija ter izkušeno osebje, znano po tradicionalnem mediteranskem gostoljubju. Hotel je neposredno povezan s centrom Terme Portorož, ki nudi najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi. Za udeležence konference hoteli LifeClass nudijo ugodnejše cene nočitev (ob rezervaciji je potrebno navesti, da ste udeleženec konference Zdravje starostnikov). Več informacij na booking@lifeclass.net, tel. +386 5 692 9001.

Naslov:Obala 33, 6320 Portorož, Slovenija
Telefon:+386 5 692 90 01
Faks:+386 5 692 90 55
Email:booking@lifeclass.net
Splet:www.lifeclass.net/si/hoteli/grand-hotel-portoroz


GPS koordinate: X: 45° 30' 51.1812", Y: 13° 35' 22.6926"


Priporočamo za obisk
Hotel Marko

V objemu hotelskega parka in neposredni bližini portoroške avenije se nahaja Hotel Marko. Hotel ima prostorne in klasično opremljene sobe ter izjemno hotelsko teraso iz katere lahko občudujete pogled na morje in hotelski park. Ob lepem vremenu vas vabimo, da na terasi pozajtrkujete, kosite ali za trenutek posedite. Hotel Marko se nahaja ob osrednji obalni aveniji v samem centru Portoroža, od koder se lahko sprehodite ali zapeljete v staro pristaniško mesto Piran ali v Krajinski park Sečoveljske soline. Ob portoroški obalni promenadi so vam na voljo kavarne, restavracije, trgovine ali večerno dogajanje in zabava. Nudimo vam varovano garažno hišo, brezplačen dostop tako do centralne plaže kakor tudi do plaže Meduza, slednja se nahaja le nekaj korakov od hotela. Brezžični internet je na voljo v celem hotelu brezplačno. Več informacij na info@hotel-marko.si, tel. +386 56174110.
Portorož z okolico

ORGANIZATOR IN PARTNERJI KONFERENCE 2022

Častni pokrovitelj konferencePartnerji konference

       

               


Sponzorji konference
                           


 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?