UP Fakulteta za vede o zdravju, Polje 42, 6310 Izola TEL: 05 / 662 - 64 - 60 E-MAIL: conference@fvz.upr.si
ZNANSTVENA IN STROKOVNA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO

»ZDRAVJE DELOVNO AKTIVNIH IN STAREJŠIH ODRASLIH«


19. in 20. September 2024, Portorož, Slovenija


O PRETEKLIH

KONFERENCAH

Zdravje delovno aktivne populacije Zdravje otrok in mladostnikov Zdravje starostnikov2019
Zdravje otrok in mladostnikov

Zdravje otrok in mladostnikov (2019)20. septembra 2019 je v Grand hotelu Portorož potekala že tretja v ciklu letnih konferenc s področja zdravja različnih starostnih skupin z naslovom »Zdravje otrok in mladostnikov«.

Konference se je udeležilo okrog 170 slušateljev, s čimer je fakulteta bistveno presegla število udeležencev dosedanjih konferenc, za kar je prejela številne pohvale s strani slušateljev kot tudi uglednih domačih in tujih predavateljev. Nekaj manj kot 100 strokovnjakov s področja zdravstva, vzgoje in izobraževanja, raziskovalcev, visokošolskih učiteljev, študentov in drugih je s predstavitvijo najnovejših znanstvenih in strokovnih del in projektov aktivno sodelovalo na konferenci. Druženje na dogodku je ponudilo tudi marsikatero priložnost za obstoječa in nova sodelovanja.

Posebna zahvala gre Uradu VARUHA ČLOVEKOVIH PRAVIC, ki je prevzel častno pokroviteljstvo dogodka ter partnerjema konference INŠTITUTU JOŽEF ŠTEFAN ter PEDAGOŠKI FAKULTETI UNIVERZE V LJUBLJANI. Izvedbo konference so omogočili tudi sponzorji MEDEX, KEMOFARMACIJA, DOM DVA TOPOLA, MEDIVAL, AGRARIA KOPER. Zahvala gre tudi ZVEZI POTROŠNIKOV SLOVENIJE kot medijskemu sponzorju dogodka. Najlepša hvala vsem.

Zdravje otrok in mladoletnikov
PDF: Zbornik povzetkov


Zdravje otrok in mladoletnikov
PDF: Zbornik prispevkovUtrinki s konference 2019ORGANIZATOR KONFERENCE 2024


 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?